dijous, 8 de setembre del 2016

Benvinguda

Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Com és costum, alguns casserrencs ens n'anem de viatge a la tardor. Fa un any vam ser a Etiòpia i fa dos a Xina. Podeu "reviureu-ho" als blocs que vam crear per l'ocasió:

Casserres a Xina | 2014
Casserres (i Puig-reig!) a Etiòpia | 2015

Aquesta vegada el grup s'ha ampliat bastant i ha acabat sent prou heterogeni! Els vuit integrants de l'expedició són el Jordi Badia (de Puig-reig), el Josep Pujantell (de Casserres / Berga), els dos Sants (pare i fill), la Helena Fíguls, el Lluís Costa i els altres dos que repeteixen: el Jordi Baraut i el Ramon Boixadera (Niku).

Dissabte sortim del Frankfurt a les 11:00 del matí. A les 14:40 surt el nostre avió d'American Airlines (AA 745) cap a Charlotte. Allà n'agafem un altre (AA1702) a Miami, on tornem a fer escala per arribar amb el tercer vol (AA7268) a Lima el diumenge a les 06:40 del matí. I bé, llavors encara n'agafarem un altre que ens farà arribar a Cuzco el diumenge al migdia. I llavors descansarem i, potser, us escrivim una mica per aquí ;)

Una última cosa: Si ens vols seguir en rigorós directe, subscriu-te al nostre bloc! Rebràs un email cada vegada que escrivim una entrada. Per fer-ho, ves a baix de tot d'aquesta pàgina i escriu la teva adreça electrònica a sota de "Subscriu-te!"

Res més per ara, gràcies per llegir-nos i acompanyar-nos :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada