divendres, 23 de setembre del 2016

Dia 12: Cap a Lima!

Avui ens hem despertat de nou a l'Oasi de Huacachina. Era la segona nit que passavem en aquest indret i la primera vegada des de l'inici del viatge que feiem dues nits consecutives al mateix lloc. Una petita pausa després d'una setmana llarga molt intensa. L'objectiu del dia era arribar a Lima. Abans però, aprofitariem el matí per fer activitats pels voltants de l'allotjament.

La primera de les activitats, repetir l'excursió amb buggy pel desert de Huacachina. Ja que tant la vam disfrutar el dia anterior, hem decidit tornar-hi. Avui fins i tot ens han deixat conduir el buggy! (Sense cap incidencia mes enllà d'alguna marxa que no entrava jeje).



Després de la descàrrega de adernalina,  una mica de calma en una zona de vinyes a les afores de Ica. Allà hem visitat les bodegües de Tacama, les més antigües de Perú. Tacama ens han ofert una visita guiada i cata de vins per aquells que han volgut pagar una mica més. Avui almenys hem quedat satisfets amb les explicacions del guia després de tenir varies experiències negatives.



Per últim, hem dinat a Ica per després agafar al bus cap a Lima. Ica és una ciutat on la mania dels conductors peruans i sobretot dels taxistes de pitar per no res es fa infernal. Hi ha qui s'ho agafa amb filosofia, com el Niku que diu adéu a tots aquells que el piten jaja.

Doncs res, a les 17h locals hem agafat el bus cap a Lima. Una viatge d'unes 4h30 sobre el paper i que aprofito per escriure aquesta entrada. Al arribar a Lima quatre de nosaltres arribaran a l'equador del viatge per Perú. Mentrestant, d'altres com jo hi faran la parada final. Així que deixeu-me aprofitat aquesta última entrada meva per donar les gràcies a tots els integrants d'aquesta expedició per ser tant collonuts i haver pogut gaudir plegats d'aquestes experiències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada