dilluns, 26 de setembre del 2016

Lima city i preparatius de la Cordillera Blanca

Bones!

Dijous al vespre arribem a Lima capital, a la ciutat hi ha 10 millons de persones, i per tant el primer que dius és ...uffff. Però val la pena visitar-la.
Allà ens trobem amb la nostra amfitriona, la Mari, sopem i aprofitem per fer una volta una estoneta.
Dissabte toca fer un tour per Lima, ens fan de guies la Mari i la seva amiga Clara.

Al matí voltem amb el bus turístic i pugem fins a la Cruz de Sant Sebastian d'on es pot veure tota la ciutat. Després del tour vam dinar en una plaça on els cuiners mostraven el plat que cuinaven i triaves allà mateix.

Havent dinat l'Elena va "aprofitar" per anar al dentista, ja que se li havia enrabiat un queixal i li van haver de matar el nervi. Això si, a meitat de preu! Com podeu veure aprofitem per fer turisme sanitari.;)

La resta del grup i amb la nostra guia la Clara, vam visitar el Conjunto Monumental De San Francisco, tot molt arreglat i amb molta història. La part interessant de la visita eren les catacumbes, no havia vist mai tants ossos de persona junts! Es veu que hi havien enterrat fins a 20000 persones quan encara no hi havia cementiri a la ciutat.

Esperant que tornessin del dentista vam aprofitar l'última part de la tarda visitant el barri Xino, un fotimer de botigues i gent carregats amb caixes i carretons. La veritat és que aquí la gent treballen i carreguen el que fa falta...diuen que estan acostumats!

Ja de fosc, ens trobem finalment tot el grup. L'Elena contenta de trobar un dentista com els de casa i perquè ja no li feia mal el queixal.

Per acabar-ho de rematar trobada Catalano-Peruana amb sopar i festa. Coneixem l'Om, de Gironella, la seva xicota la Clàudia i el Manu, aquests dos últims autòctons. Sopem i sortim, s'ens fan les tantes, i ja prou repercutits toquem la retirada.

Arribem a l'hostal i dos dels primers integrants ja havien marxat cap a l'aeroport, sort que ja ens havia acomiadat, ara mateix ells ja són a casa!

Dissabte ens llevem en plena forma :(, així que tot el que fem és passejar per Miraflores, anar a dinar i passar la tarda esperant l'hora de marxar de l'Elena i el Pujantell. Ara mateix passen a Miami, jaja!

L'expedició és fa petita però no per això covarda, ...així que anem el Casino, amb balanç positiu! Només mirem, a part del Sant, i ens obsequien amb baralles de cartes!...som afortunats.:P

Bé, als vols de les 10 del vespre pugem a l'autocar cap a Huaraz on hem arribat a les 7 del matí.

A Huaraz portem tot el dia per preparar un trekking per lliure: buscar material, menjar, un ase que ens porti les coses i un "arriero" que faci anar l'ase, cap de nosaltres te carnet,jeje... El trekking pinta bé però costa organitzar tota la logística, el no haver-hi estat mai tampoc ajuda, però ja ho farem.

En principi al vespre anirem a Yungai per començar des de més a prop, un cop comencem estarem sense wifi fins dijous al vespre, segurament. Així que ningú es preocupi.

Fins aviat!

Lluís

P.D. Moltes gràcies a la Mari, Clara, Om, Clàudia i Manuel, per la càlida rebuda i compartir el vostre temps amb nosaltres, que us vagi tot molt bé.

2 comentaris:

  1. Quina gràcia que us trobéssiu l'Om!!! Segur que us va cuidar molt i molt bé!
    Acabeu de disfrutar del viatge!!! I espero que no sigui dur haver-se quedat amb la meitat de la colla

    ResponElimina