divendres, 16 de setembre del 2016

Des del Llac Titicaca despres de visitar Machu Pichu

Estem be!

Tenim el Badia a mig funcionar, i a l'Elena, a els problemes amb el fred i el menjar, se li han afegit les baralles amb els mosquits. A amics, familia,... tranquils, sembla que se'n sortira.

Fa 2 dies vem visitar el principal atractiu turistic del pais. Ens llevavem a les 4 del mati per veure la sortida de sol des de dalt el Machu Pichu, el lloc, tot i tenir poc clar com es va dur a terme i perque, no ens va decepcionar. Es espectacular veure aquelles ruines dalt d'una muntanya i imaginar com havien pogut contruir-ho fa 6 segles. La visita guida, un xic decepcionant, ens va aportar mes incongruencies que aclariments. Una d'elles, "els Inques practicaven la monogamia", quan 5 minuts abans el guia ens acabava de comentar que un dels reis Inques es creu que havia tingut mes de 150 fills (pobre dona no?!!?)
Es creu que podia ser un centre on els savis inques ensenyessin les seves vivencies i coneixaments als mes joves.



Despres de la visita a Machu Pichu, caminadeta d'un parell d'hores i agafar una furgoneta que ens va portar en un viatge de 6 hores fins a Ollantaytambo. En aquesta llarga excurcio, el Pare Sant i el Lluis Costa es van encarregar de coneixer alguns costums Peruans i d'explicar els costums catalans a el conductor. Si teniu dubtes al respecte dels costums o la cultura d'aqui, seran els mes indicats per a respondre'ls.

I ahir mes visites a ruines Inques: Ollantaytambo, Moray i Chinchero. Mes dubtes de com ho contruien i perque. El millor potser les Salines de Maras, on vem poder veure com en feien l'extraccio de sal, i veure el Pujantell i l'Elena ballant en la "fiesta de la natividad de la virgen" a Chinchero amb dos locals de la ciutat.




I a part de constar l'alt nivell de castella del grup (el Sant es demana tortillas de rio), poc mes, a les 10 del vespre ens esperava un bus de 6 hores i mitja que ens ha acostat fins a Puno, on hem vingut per visitar el Titicaca.

En resum, tot marxa be, gaudim del que veiem, i per ara aixo de viatjar en gran familia no ha suposat cap problema, al contrari, es dificil aburrir-te.

Seguirem informant!! Una abracada a tots els que ens seguiu i llegiu des de terres catalanes o altres indrets


Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada