dijous, 15 de setembre del 2016

Dia 3: Cap a Aguas Calientes ... per on es pogui!

Dos dies de talls de transports i manifestacions locals amb l'objectiu d'aïllar turísticament Machupichu, ens porten, com a única opció, viatjar cap allà de nit.
Així que a les 10 del vespre del dia 12 marxem cap a Aguas Calientes amb una furgo i set persones més. Per davant vuit hores per una carretera de curves, que més endavant resulta estar tallada, tal com va dir un altre xófer: "estan tirando piedras a la carretera".
I és per això que el nostre xofer, bon coneixedor del terreny opta per passara camins que utilitzen els " campesinos" per als cultius de te i coca, que ens acaban duent a Santa Teresa i d'aqui a la Hidroelèctrica, on marxem caminant cap a Aguas Calientes just amb les primeres llums del dia.
La caminada és seguint la via tren, flanquejada pel riu per un costat i per la vassant de muntanya coberta de selva per l'altre.
La caminada dura dues hores i algu... o no, si ets un badoc i et pares a mirar colibris, plantes,  qualsevol cosa que crida l'atenció i a més et pares als Jardins de Mordor..perdó de Mador. Un petit jardí, iniciativa privada, amb plantes de la selva amb una cascada al final del camí molt xula.
A la tarda ja a Aguas Calientes, despres de llogar un banyador els que no en portavem, hem fet un bany relaxant a les aigües termals del poble.
Havent sopat, ben dora cap al sobre i fins demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada